Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήραν σημαντικές νίκες σε αυτήν την τρίτη αγωνιστική και πλέον βρίσκονται μαζί στην κορυφή του πρωταθλήματος. Από κοντά παραμένουν ΠΑΟΚ, Βόλος και ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με τον Παναθηναϊκό να χάνει έδαφος.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, φτάνοντας έτσι στους επτά βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα όμως από ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα.

Σημαντική νίκη για τον Άρη (πρώτη για φέτος) επί του Παναθηναϊκού, που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Οι θεσσαλονικείς παραμένουν τελευταίοι λόγω της τιμωρίας με -2 βαθμού και οι Πράσινοι έχασαν έδαφος μένοντας στους τρεις.

Η Ένωσης νίκησε τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-0, συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς, όντας μαζί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή, με την ομάδα της Φθιώτιδας να χωρίς πόντο με τρεις ήττες.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα πολύτιμο διπλό από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ανεβαίνοντας στους έξι βαθμούς, σε ισοβαθμία με Βόλο και Γιάννενα που έχουν όμως ματς λιγότερο, με το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου να έχει τέσσερις πόντους.

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο ισόπαλο 0-0, με τους Κρητικούς να έχουν τρεις βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ενώ οι Αρκάδες βρίσκονται στους δύο.

Η βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2

ΑΕΚ-Λαμία 1-0

Άρης-Παναθηναϊκός 1-0

Το αυριανό (23/9) πρόγραμμα:

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 18:15

Βόλος-Ατρόμητος 20:30