Η επέκταση των συμβολαίων των δύο σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Τζέιμς Χάρντεν και Κάιρι Ίρβινγκ, είναι σε καλό δρόμο, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Σον Μαρκς, o οποίος έκανε λόγο για «θετικές συζητήσεις».

«Είχαμε πολύ θετικές συζητήσεις μαζί τους. Ανυπομονούμε να καθίσουμε μαζί τους τις επόμενες δύο εβδομάδες για να εμβαθύνουμε. Αυτά τα παιδιά γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουμε και έχουν εκφράσει την προθυμία τους να γίνουν μέρος αυτού του έργου. Θα χτίσουμε μαζί. Νομίζω ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο εδώ στο εγγύς μέλλον», ανέφερε ο Μαρκς σε συνέντευξη Τύπου.

Οι δυο τους, μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ, δημιούργησαν τους πιο πολυσυζητημένους «big3» της περυσινής σεζόν, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί δεν τους επέτρεψαν να λάμψουν μαζί στο παρκέ, με αποκορύφωμα τα κρίσιμα παιχνίδια στα πλέι οφ, ειδικά απέναντι στους μετέπειτα πρωταθλητές ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που απέκλεισαν (4-3) τους Νετς στα ημιτελικά της Ανατολής.

Ο Χάρντεν και ο Iρβινγκ θα μπορούσαν να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους για τρεις και τέσσερις σεζόν, αντίστοιχα, ακολουθώντας κοινή πορεία στο Μπρούκλιν μέχρι το 2026.

Ο Μαρκς, πάντως, διαβεβαίωσε ότι και οι δύο είναι «έτοιμοι να ξεκινήσουν» τη σεζόν 2021-2022, η οποία ανοίγει αυλαία σε ένα μήνα. «Απ` ό,τι έχουμε δει, φαίνονται σε εξαιρετική φόρμα».