Επίθεση με βιτριόλι – Κρυμμένη στο κελί της η δράστρια παρακολουθεί τις εξελίξεις – Βρήκε μάρτυρες υπεράσπισης

Η κατηγορουμένη προ ημερών ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, η οποία την περασμένη εβδομάδα έκανε πίσω και τελικά δεν παρέστη στο δικαστήριο, σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία συγκλόνησε το πανελλήνιο με το μεγαλείο της ψυχής της.

Σύμφωνα πληροφορίες του Star, η προυφυλακισμένη για την επίθεση στην Ιωάννα  προ ημερών ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο, όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της.

Δεν μιλά σε κανέναν, παρά μόνο στον συνήγορό της. Δεν έχει επαφή με τις άλλες κρατούμενες και παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Βρήκε μάρτυρες υπεράσπισης

Στη δίκη που θα ξεκινήσει και πάλι στις 30 Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μάρτυρες υπέρ της Έφης.

Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον και θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της,  την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δε θα καταθέσει προς το παρόν κάποιος από την οικογένειά της. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο συνήγορός της ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει τι θα πουν και οι τρεις μάρτυρες υπεράσπισης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Inbox
Σίβυλλα
Helios Kiosk