Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο προσπαθεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ο τέταρτος της οικογένειας που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο νεαρός γκαρντ αγωνίστηκε στο Summer League με τους Σακραμέντο Κινγκς, χωρίς όμως να πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε, αλλά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να βρίσκεται στο «ψάξιμο».

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Τορόντο Ράπτορς, προκειμένου οι Καναδοί να του επιτρέψουν να πάρει μέρος στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Αν προχωρήσει το deal, ο 20χρονος θα έχει την δυνατότητα να πείσει τους ιθύνοντες του οργανισμού να του προσφέρουν 2-way συμβόλαιο, που σημαίνει ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στην κανονική και τη θυγατρική ομάδα των Ράπτορς.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική Μούρθια, στο οποίο υπήρχε πάντα η δυνατότητα του ΝΒΑ out.

Μένει να φανεί αν τις επόμενες μέρες υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό με την περίπτωση του βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο ή αν συνεχίσει στην Ευρώπη και προσπαθήσει ξανά στο μέλλον για το ΝΒΑ.