Στον Πειραιά βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA».

Τα πολυτελή οχήματα της διάσημης ιταλικής φίρμας βρίσκονται στο μεγάλο λιμάνι για το «Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021», το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της γιορτής θεσμού για την πόλη, τις «Ημέρες Θάλασσας».

Το «PASSIONE ROSSA» έρχεται για πρώτη φορά στο μεγάλο λιμάνι του Δήμου Πειραιά από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Το event πραγματοποιείται  στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή – θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Το «παρών» έχουν δώσει 30 κομψοτεχνήματα που φέρουν την υπογραφή της ιταλικής φίρμας – μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1.

Τα 30 αυτοκίνητα έχουν σταθμεύσει στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος έχει την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες, ενώ 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή ιταλικά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.