Ξεκίνησε από το ρεπορτάζ μιας Κυριακάτικης εφημερίδας. Συνεχίστηκε στα «αδηφάγα» sites και τα social media. Μια ιστορία που ομολογουμένως θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς. Και για την προσέγγιση της, αλλά και για το τι τελικά πρεσβεύουν τα media στην Ελλάδα.

Εργάζεται λέει ο Γιώργος Ανατολάκης σε μια εταιρία ανταλλακτικών, όπου κάποιες φορές κάνει και τον διανομέα, τον delivery. Ε, και λοιπόν; Εργάζεται ο άνθρωπος. Όπως εργάζεται και ο Γιώργος Σκαρτάδος που ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα σε μια ιστορία ανάλογης προβολής. Εργάζονται και το κάνουν με αξιοπρέπεια.

Οικογένειες έχουν οι άνθρωποι. Παιδιά έχουν. Υποχρεώσεις. Τι το ποιο φυσιολογικό λοιπόν να προσπαθούν να αποκτήσουν τους πόρους για τους οποίους παλεύουμε όλοι μας. Με τον πλέον έντιμο τρόπο. Αντί λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι να γίνονται παράδειγμα, κάποιοι τους δείχνουν με το δάχτυλο. Ειδικά τον Ανατόλ, ο οποίος μετά από το ποδόσφαιρο και την σπουδαία καριέρα του, πέρασε και από τα βουλευτικά έδρανα. Μάλλον θα ήταν καλύτερα να είναι «χωμένος» σε τίποτα επιτροπές…

Τέλος πάντων. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Έχει ενδιαφέρον όμως μια ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για την υπόθεση. Και λίγες λέξεις με τις οποίες ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τα λέει όλα. Και για τον Ανατόλ, αλλά και για την αντιμετώπιση που έχει από τα media.