Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο Εισαγγελέας Εφετών και ποιητής Γιώργος Τσιρώνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κώμα για πολύ καιρό λόγω επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από το συγγενικό του περιβάλλον, ο κ. Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νομικός και πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μιλώντας στο Focus FM είχε καταγγείλει ότι ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό

.

Οι γιατροί μετά τις επιπλοκές στην υγεία του 60χρονου έστειλαν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο συνδέεται το εμβόλιο με αυτά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε και άλλα πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση της Ενωσης Εισαγγελέων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου, Γεώργιου Τσιρώνη, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, την Τετάρτη 15-9-2021 και ώρα 11.00 π.μ.