Από ύψος 14 μέτρων έπεσε η 15 χρονη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η κοπέλα έπεσε από τον γκρεμό που βρίσκεται πάνω από γήπεδο μπάσκετ στο Άλσος Αγίου Δημητρίου, στην Πετρούπολη, σε σημείο που έχει βράχια αλλά και συρματόπλεγμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ. ΑΣ. και εκτός από την εκδοχή του ατυχήματος εξετάζεται και ενδεχόμενη προστριβή με άλλο κορίτσι που να είχε ως αποτέλεσμα τράβηγμα μαλλιών και σπρώξιμο στον γκρεμό.

Τα πρώτα λόγια της

Σύμφωνα με το MEGA, οι τραυματιοφορείς ρώτησαν την ανήλικη για το πώς βρέθηκε στο κενό, για το έναν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, με εκείνη να τους απαντά: «Δεν σας λέω».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ έχει στη διάθεσή της και το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο είπαν πως η νεαρή ήταν στον βράχο για να βγάλει φωτογραφίες μαζί με άλλους συνομήλικούς τους. Μάλιστα, ένας επιχείρησε να τη βοηθήσει για να μην πέσει, τραβώντας της τα μαλλιά.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι το κορίτσι δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια ενέργεια, καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για τον ίδιο λόγο και πριν από τρεις ημέρες. Φέρεται μάλιστα, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», να αντιμετώπιζε προβλήματα στην οικογένειά της.