Με σχηματισμό 4-4-2 και τους Τικίνο- Ελ Αραμπί «συνεταιράκια» στην επίθεση, η πρώτη εντεκάδα του Ολυμπιακού στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι επιλογές του κόουτς Μαρτίνς: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Λόπες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Ο Πορτογάλος που ξεκινά την 4η σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι –κάτι που έχει να συμβεί από την πρώτη θητεία του Ντούσαν Μπάγεβιτς- φαίνεται πως το πιστεύει πολύ αυτό το «δίδυμο» στην κορυφή.

Την ταυτόχρονη συνύπαρξη δηλαδή του Τικίνιο με τον Ελ Αραμπί. Το είδαμε να συμβαίνει στις πρώτες στροφές της προετοιμασίας, πριν ο Τικίνιο τραυματιστεί. Το είδαμε και στο φιλικό της 3ης του Σεπτέμβρη με τον Άρη.

Και μιας αυτή η συνύπαρξη δεν προκύπτει με άλλο σχηματισμό; Κλασικό 4-4-2. Με τον Μπουχαλάκη και τον Εμβιλά στην ευθεία της μεσαίας γραμμής. Με τον Ματιέ Βαλμπουενά να ξεκινά από τον αριστερό διάδρομο. Τον Ρόνι Λόπες από τον δεξί. Και με τον Μίχαλ Καρμπόβνικ να επιβεβαιώνει την αίσθηση πως ξεκινά τη σεζόν ως «βασική επιλογή» για το δεξί άκρο της άμυνας.