ΚΙΝΑΛ – Ο Μητσοτάκης έδειξε το διχαστικό και αλαζονικό πρόσωπο της Δεξιάς

«Με ρεσιτάλ αλαζονικού και διχαστικού λόγου, ο κ Μητσοτάκης ανέδειξε και σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς. Αγνοεί ότι η κοινωνία και ιδιαίτερα οι νέοι, του γυρίζουν ήδη την πλάτη» σχολίασε το ΚΙΝΑΛ τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

Για ρεσιτάλ αλαζονικού και διχαστικού λόγου του πρωθυπουργού έκανε λόγο το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου στην 85η ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε και σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς. Αγνοεί ότι η κοινωνία και ιδιαίτερα οι νέοι, του γυρίζουν ήδη την πλάτη» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ κάνοντας ξανά λόγο για προεκλογικά μέτρα και πολιτικές που οδηγούν στην αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ έχει ως εξής:

«Με ρεσιτάλ αλαζονικού και διχαστικού λόγου, ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε και σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς. Αγνοεί ότι η κοινωνία και ιδιαίτερα οι νέοι, του γυρίζουν ήδη την πλάτη.

»Κατά τα λοιπά επανέλαβε τα προσωρινά, με ημερομηνία λήξης και προεκλογικά μέτρα του.

»Η πολιτική του δεν αλλάζει. Οδηγεί στην αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων. Τα μέτρα του κυρίως στηρίζουν λίγους και ισχυρούς, όπως τους μεγαλοϊδιοκτήτες και τους μεγάλο κληρονόμους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk