Ένα μικρό φορτηγό κινούμενο στον δρόμο του Παληού και στο ύψος Γλάστρες στην Καβάλα εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα «προσγειώθηκε» στη στέγη ενός σπιτιού από την κάτω μεριά του δρόμου.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο βλέπουμε τα τελευταία δευτερόλεπτα της «τρελής» πορείας του. Ο οδηγός φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα σε ένα δρόμο που δείχνει ολισθηρός. Όταν πατάει φρένο για να κόψει, καθώς πλησιάζει σε στροφή, το βαρύ όχημα φεύγει από το δρόμο και καταλήγει στη στέγη του σπιτιού.

Οι ένοικοι του σπιτιού πετάχτηκαν από το σπίτι και είδαν έκπληκτοι το αυτοκίνητο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματισμένο οδηγό σε νοσοκομείο.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο κ. Κώστας Υφαντίδης, αυτόπτης μάρτυρας.

«Μετά την πρωινή μπόρα, το ψιλόβροχο, είχε γλίτσα στην άσφαλτο, και είχαμε ακόμα τρία ατυχήματα, μόνο στην Καβάλα. Εκεί που βλέπετε το φορτηγό, είμαστε στο Παληό, και είναι σκαλιά που οδηγούν στην παραλία. Το φορτηγό έπεσε από τα σκαλιά, έκανε τούμπες, και ουσιαστικά ανακόπηκε η πορεία του προς τη θάλασσα. Το περιστατικό έγινε το πρωί στις 07.30. Ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του», είπε ο κ. Υφαντίδης.