Τα ελικόπτερα, τα σιδερένια αυτά πουλιά, σε κόκκινα, ασημένια, χρυσά με… διαμαντοφόρες λεπτομέρειες (όταν αφορά καταριανούς κροίσους) χρώματα, πετούν συνέχεια με κατεύθυνση την Πάτμο.

Στενή μου φίλη, η οποία διαθέτει εκεί μία από τις νεόκτιστες κατοικίες με το γνωστό κιτς ύφος, το οποίο διέπει γενικότερα το lifestyle της, μου έλεγε ότι χρειάζεται ωτασπίδες σε καθημερινή βάση ώστε να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον προβλήματα με την ακοή της.

Τα ελικόπτερα φέρνουν στο νησί VIPs αλλά κάποιες φορές και «πακεταρισμένα» έργα τέχνης αμύθητης αξίας. Ο Ντίντης μάς πληροφορεί ότι στο Νησί της Αποκάλυψης μεταφέρθηκε έργο από ελληνίδα συνεργάτιδα του «τεράστιου» Damien Hirst. Η κοπέλα έχει βάλει τη σφραγίδα της στην εκκεντρικού στυλ, εκπληκτική όμως κατοικία του στο Λονδίνο.

Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι μάς πληροφορεί επίσης ότι το Παρίσι αναδεικνύεται πλέον σε διεθνές κέντρο τέχνης και ιδιαίτερα σε χώρο για τις μεγάλες διεθνείς δημοπρασίες μετά το Brexit. Ο Σεπτέμβριος, εκτός από τις πρώτες σταγόνες βροχής και τα χρυσοκόκκινα φύλλα στο δάσος της Βουλώνης, φέρνει πολλά ευχάριστα γεγονότα. Πολλοί γάμοι και βαπτίσεις.

Ο πρίγκιψ Ρομανόφ, ο οποίος συνεργάζεται με το BHMAgazino δημιουργώντας εξαιρετικά αποκλειστικά έργα, νυμφεύεται στο Παρίσι με την ελληνίδα σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.