Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, τη δική της εμπειρία με κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο εργασίας της, αλλά και τη σχέση της με το Χρήστο Φερεντίνο μετά το χωρισμό.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων γύρω μου», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η ίδια είπε ότι «Η πρόταση για τη Φάρμα ήρθε όταν ήμασταν σε εγκλεισμό. Αγαπώ πολύ τη φύση. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι, αλλά ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία για εμένα.

Μου είχε γίνει παλιότερα και πρόταση για το Dancing with the Stars, αλλά με πέτυχε σε φάση της ζωής μου που έδινα προτεραιότητα στην οικογένεια και τα παιδιά μου».

«Παραιτήθηκα από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη»

«Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου για τη δική της εμπειρία από κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο εργασίας της.

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, η όμορφη ηθοποιός ανέφερε ότι έχουν πολύ καλή σχέση.

«Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι μόνη από τότε που χώρισα το Χρήστο. Είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν κοινή μας απόφαση, αλλά μας δυσκόλεψε», εξήγησε η ίδια.

«Με φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό υπάρχουν. Και έξω, σε μαγαζιά με φλερτάρουν. Αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να μπω σε μια σχέση», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με όσο κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, η ίδια είπε ότι «Είμαι στην παράσταση “Άγρια Δύση”, θα είμαστε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη και νωρίτερα έχουμε και κάποιες παραστάσεις στο Γύθειο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: