Η διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα κατέθεσε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια στη Λάρισα για την υπόθεση των «μαϊμού» εμβολιασμών κατά του κοροναϊού. Ομολόγησε τη δράση της κι, όπως είπε, τα πιστοποιητικά δόθηκαν σε 34 άτομα.

Ο κ. Σακελλαρίου, δήμαρχος του Παλαμά, μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα MEGA» εκτιμά ότι πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός που δεν πήρε έκταση. «Δεν έχει τη διάσταση που θέλουν να δώσουν» ανέφερε.

«Χθες ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ, το πόρισμα θα πάει στον εισαγγελέα. Το παραδέχτηκε αλλά είναι στο στενό της οικογενειακό περιβάλλον. Είναι 34 τα άτομα που πήραν το πιστοποιητικό. Δεν είναι κανένα από την περιοχή, είναι όλα από τη βόρεια Ελλάδα. Δεν γνωρίζω αν εμπλέκεται κι άλλο άτομο» τόνισε.

«Ο γιατρός δεν έκανε μάλλον έξοδο από την εφαρμογή. Δεν γινόταν κάθε απόγευμα, έγινε σε βάθος ενός μήνα. Το πιο πιθανό είναι να ξεχνούσε τον υπολογιστή ο γιατρός ανοιχτό. Έχουν γίνει έλεγχοι σε όλα τα χαρτιά. Αυτά τα χαρτιά δεν ήταν σφραγισμένα, είχαν μια μονογραφή» πρόσθεσε.

Ενώ σημείωσε ότι εργάζονται 54 άτομα στο κέντρο υγείας Παλαμά, έχει 3 βάρδιες εμβολιασμού και είναι άδικο να στιγματίζεται έτσι.

Δείτε αναλυτικά