Πέντε είναι πλέον οι ανεμβολίαστοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά και τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη.

Το νούμερο αυτό επιβεβαίωσε με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Α΄Αντιπρόεδρος, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι πέντε αυτοί βουλευτές για να εισέρχονται στην Ολομέλεια της Βουλής είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δύο τεστ κάθε εβδομάδα.

Στο θέμα των ανεμβολίαστων βουλευτών αναφέρθηκε και ο Γιάννης Ραγκούσης. Από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές κι αν προέρχονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ζαχαριάδης: Πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην K.O. του κ. Μητσοτάκη

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι οι βουλευτές εμβολιασμένοι. Στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη τι γίνεται; Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο κ. Πολάκης δεν είχε εμβολιαστεί έπαιζε παντού ο Πολάκης. Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι. Γιατί αυτή είναι η ποιότητα του διαλόγου στη χώρα. Πείτε μας λοιπόν πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης.

Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη για τους ανεμβολίαστους βουλευτές

«Αν και υπάρχει πρόσβαση δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν ήξερα ότι ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε. Δεν μπορώ να γνωρίζω ως υπουργός ποιος έχει εμβολιαστεί και σίγουρα δεν είναι ωραία εικόνα να βγαίνει ένας αρχηγός κόμματος, λες και δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα και να ανακοινώνει ότι έχει εμβολιαστεί ένας βουλευτής» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.