Μετά από πέντε μέρες στη θάλασσα, ο 62χρονος ερασιτέχνης ψαράς βγήκε σώος στην ακτή. Από την 1η Σεπτεμβρίου είχαν χαθεί τα ίχνη του όταν είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του στην περιοχή Σαχάρα Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού.

Μάλιστα , όπως αναφέρει το larissanet.gr, για το περιστατικό ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν οι αρχές από τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης και για την περιοχή απέπλευσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.

Αλλά ο 62χρονος ερασιτέχνης αλιέας βγήκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Βελίκας με τη μικρή του βάρκα, παρασυρόμενος μάλλον από τον αέρα ή και τα θαλάσσια ρεύματα, όντας καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.

Δείτε τι έγραψε σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας: