Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

“Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο” τόνισε ο δικηγόρος του πιλότου.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών. Είπε ότι “έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως” και έκανε λόγο για “μυθεύματα’.

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι “ήταν ένα έγκλημα, το οποίο το πυροδότησαν γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας”

Τέλος, γνωστοποίησε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του μικρής Λυδίας.

Το σενάριο περί συνεργού στα Γλυκά Νερά

Ο πιλότος κρατείται ήδη στις φυλακές, μετά και την καθυστερημένη ομολογία του ότι αυτός σκότωσε την 20χρονη νεαρή μητέρα και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη “ληστεία”. Τέσσερις μήνες μετά τη σοκαριστική δολοφονία, ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν ακόμη σκοτεινά σημεία και ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

Τα τελευταία 24ωρα νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πλέον από τα βασικά ερωτήματα που βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών είναι η εμπλοκή τρίτου προσώπου ως συνεργού του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά  προκειμένου να “σβήσει” τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να “σκηνοθετήσει” τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου πιλότου. Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας σχετικές διευκρινίσεις.

Το μυστήριο με τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών βρίσκονται και τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του πιλότου. Τα τρία τηλεφωνήματα φέρονται να έγιναν 10 ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, το διάστημα μεταξύ 21 με 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα που της διαμήνυσε πως θα την σκοτώσει. Ερευνάται, λοιπόν, εάν αυτά τα τηλεφωνήματα σχετίζονται με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

“Οποιαδήποτε κατάθεση υπάρχει από τρίτα πρόσωπα στην δικογραφία τουλάχιστον, που αναφέρουν κάποιες αόριστες καταστάσεις, αυτά θα κριθούν και θα κριθούν και μεταγενέστερα”, δηλώνει σχετικά ο δικηγόρος του πιλότου στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από την κ. Μυλονοπούλου, και πρώην συνεργάτης της δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα, το οποίο μάλιστα ηχογραφήθηκε από τον τηλεφωνητή του γραφείου του, ενώ το επίμαχο διάστημα φέρονται να έγιναν δολιοφθορές στο αυτοκίνητο της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, στην οποία η Καρολάιν εμπιστευόταν τα προβλήματα στον γάμο της με τον σύζυγό της.

Γλυκά Νερά – Ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ – Τι λένε στελέχη ασφαλείας για τον «μυστηριώδη συνεργό»

“Αυτά τα οποία αναφέρονται ενδεχομένως, δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη, σίγουρα και αυτή είναι που έκρινε ή θα κρίνει αν υπάρχει εμπλοκή οποιαδήποτε ανθρώπου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει”, υποστηρίζει ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, σχετικά με τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε η σύμβουλος του ζευγαριού, οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για “τυφλά τηλεφωνήματα”.

Κι αυτό, διότι, απειλητικά τηλεφωνήματα, δέχθηκε και μια σύμβουλος της κ. Μυλωνοπούλου, η οποία δεν είχε σχέση με τις συνεδρίες της Καρολάιν με τον πιλότο.

Δηλαδή, οι Αρχές εικάζουν ότι τα συγκεκριμένα απειλητικά τηλεφωνήματα είτε σχετίζονται με φαρσέρ, είτε με ορισμένες διενέξεις που είχε η σύμβουλος ψυχικής υγείας.