Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του για τη φάση των ομίλων του champions league στο πόλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στον Α’ όμιλο μαζί με τη σερβική Νόβι Μπέογκραντ, η οποία ως οικοδέσποινα έχει εξασφαλίσει την θέση της στο final 8 και αυτό σημαίνει ότι από το γκρουπ αυτό θα δοθούν τρία εισιτήρια για την τελική φάση.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί και μαζί τους στον όμιλο θα βρίσκεται η Μπαρτσελονέτα , η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2019 Φερεντσβάρος, η Δυναμό Τιφλίδας και η Ραντνίσκι από τη Σερβία.
Η φετινή διοργάνωση ξεκίνα με τρεις προκριματικούς γύρους από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου. Το final 8 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στις 26 ή 27 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Δυναμό Τιφλίδας στον Πειραιά, ενώ την δεύτερη αγωνιστική στις 9 ή 10 Νοεμβρίου, θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να τεθεί αντιμέτωπος με την Νόβι Μπέογκραντ. Η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί στις 14-15 Ιουνίου με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στη διαδικασία της κλήρωσης ο Σταύρος Ζαζάνης από το Γραφείο Τύπου.

Επίσημη καλεσμένη για την διενέργεια της κλήρωσης ήταν και η πρώην γενική γραμματέας του Ολυμπιακού και νυν σύμβουλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Οι όμιλοι στο Champions League την σεζόν 2021-22:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)

Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)

Δυναμό Τιφλίδας (Γεωργία)

Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία)

Ραντνίτσκι (Σερβία)

Ομάδα προκριματικών Α’

Ομάδα προκριματικών Δ’

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Προ Ρέκο (Ιταλία)

Γιουγκ (Κροατία)

Ανόβερο (Γερμανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Σπαντάου (Γερμανία)

Στεάουα (Ρουμανία)

Ομάδα προκριματικών Β’

Ομάδα προκριματικών Γ’