Η σφοδρή σύγκρουση του οχήματος που οδηγούσε ο Mad Clip σε κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δένδρο ήταν η αιτία να να χάσει τη ζωή του ο γνωστός trapper.

Η τροχαία νοτιοανατολικής Αττικής ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος και έχει ήδη συλλέξει μαρτυρίες από κατοίκους που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολώνα χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές και μαρτυρούν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το σώμα του οδηγού την ώρα που αρκετοί είχαν αναγνωρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το ατύχημα. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο μουσικός ήταν σταματημένος στο φανάρι και μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε μαζί με ένα άλλο όχημα αναπτύσσοντας πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι την ώρα που το αυτοκίνητο του Mad Clip χάνει τον έλεγχο, το άλλο όχημα χωρίς να έχει κάποια επαφή μαζί του στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο.

Όσον αφορά τα τραύματα του 34χρονου αυτά ήταν κυρίως στα πόδια αλλά πιθανολογείται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ακριβείς απαντήσεις θα δώσει ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις.