Στις 30 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» τελικά στις ελληνικές αίθουσες η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ, «Notimetodie». Ως γνωστόν η ταινία «παλεύει» να διανεμηθεί από την Ανοιξη του 2020 και οι απανωτές αναβολές της πρεμιέρας της οφείλονται στον ιό COVID 19. Την είδηση για την παρουσίασή της  στις ελληνικές αίθουσες ανακοίνωσε η TULIP εταιρία διανομής της ταινίας στην Ελλάδα.

Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα (παραγωγή Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι), ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται για πέμπτη και τελευταία φορά στην καριέρα του τον Μποντ, δίπλα σε ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ανάμεσα στους οποίους ο Ράμι Μάλεκ (Οσκαρ Α ανδρικού ρόλου για το «BohemianRhapsody»), η Λεά Σεϊντού, ο Μπεν Γουίσο, η Ναόμι Χάρις, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του  «Μ», προϊσταμένου του Μποντ.

Το σενάριο των  Νιλ Πέρβις, Ρόμπερτ Γουέιντ και Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ βασίζεται σε μια ιστορία και των τεσσάρων, τα θεμέλια της οποίας, βρίσκονται φυσικά στον χαρακτήρα που έπλασε πρώτος ο συγγραφέας Ιαν Φλέμινγκ.

Η επίσημη υπόθεση του «No Time To Die» έχει ως εξής: «ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία».

Προς το παρόν παρουσιάζουμε εδώ το τελευταίο, επίσημο τρέιλερ της ταινίας που οπωσδήποτε ανεβάζει την αδρεναλίνη (και τις προσδοκίες των φαν του Μποντ) στα ύψη._

 

 

A person in a suit Description automatically generated with medium confidence