Ποιος είπε ότι οι δημοσιογράφοι βλέπουν μόνο ειδήσεις;

Ειδικά σε μια χρονιά όπως η φετινή, που το «MEGA το καλό» φέρνει άφθονη ψυχαγωγία και μυθοπλασία.

Νέες σειρές μας θυμίζουν τους λόγους που αγαπήσαμε την ελληνική τηλεόραση και υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο και συγκινήσεις.

Είναι προφανές ότι εκτός από εμάς, αντίστοιχη ανυπομονησία για τις πρεμιέρες των νέων σειρών του MEGA Μυθοπλασία αισθάνονται και οι δημοσιογράφοι του σταθμού, που έχουν ήδη ξεχωρίσει τι θα παρακολουθούν στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους.

Τι θα βλέπουν, λοιπόν;

Η Ανθή Βούλγαρη, ο Ντίνος Σωμιόπουλος, η Στέλλα Γκαντώνα, η Μαριλένα Γεραντώνη και ο Αντώνης Κατσαρός απαντούν:

Ανθή Βούλγαρη

«Έντι, μας ρωτάνε τι θα βλέπουμε φέτος στο MEGA», λέει η Ανθή Βούλγαρη δίπλα σε ένα… άλογο! «Και τι δε θα βλέπουμε φέτος στο MEGA! Θα βλέπουμε παιχνίδια, θα βλέπουμε ειδήσεις, θα βλέπουμε πολύ ωραίες εκπομπές, θα βλέπουμε πολύ, πολύ ωραίες σειρές. Ανυπομονώ, ανυπομονώ για τη Γη της Ελιάς – Να κι ο Έντι συμφωνεί. Θα βλέπω αυτούς το πρωί… πώς τους λένε βρε Έντι; Την Ανθή και τον Ιορδάνη; Τον Ιορδάνη και την Ανθή; Ναι βρε Έντι, δίκιο έχεις. Κοινωνία Ώρα MEGA, 5 η ώρα. Κάθε μέρα».

Μαριλένα Γεραντώνη

Μόνο MEGA. Για ειδήσεις και ψυχαγωγία. MEGA Γεγονότα και Live News για πολλές και εύχομαι καλές ειδήσεις. Super Μπάλα Live γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Και Γη της Ελιάς, που υπόσχεται πολλούς έρωτες και πολύ πάθος.

Αντώνης Κατσαρός

Η ποικιλομορφία των τηλεοπτικών προγραμμάτων τα τελευταία χρόνια ελλοχεύει μεγαλύτερους κινδύνους. Το MEGA ευτυχώς επιστρέφει στη μυθοπλασία, υποστηρίζοντας την ταυτότητά του. Η Γη της Ελιάς είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει πρώτη μου επιλογή από τις νέες πολύ ωραίες σειρές του MEGA, όσο κι αν ο εργασιακός μας χρόνος δεν επιτρέπει πολλά κενά. Όταν, βεβαίως, θέλεις κάτι να το δεις, βρίσκεις το χρόνο.

Δείτε το βίντεο: