Υψηλές ταχύτητες για την ενημέρωση του MEGA την εβδομάδα 23-29 Αυγούστου

Η ειδησεογραφική κάλυψη των σημαντικών γεγονότων την εβδομάδα που πέρασε από τα δελτία ειδήσεων του MEGA κέρδισε επίσης το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Πρωτιές αλλά και υψηλές πτήσεις σημείωσε, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (23-29/08), συνολικά το ενημερωτικό πρόγραμμα του MEGA.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη έτυχε της θερμής υποδοχής από τους τηλεθεατές αφού η πρώτη εβδομάδα επανεκκίνησης της εκπομπής έκλεισε με καθαρή πρωτιά και αξιοσημείωτη διαφορά από τον ανταγωνισμό, τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 18,3% όσο και στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 με ποσοστό 17,3%.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA που έκανε πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί, κατέγραψε το υψηλότερό της ποσοστό της 24,2% σε επιμέρους γυναικείο κοινό ενώ η κάλυψη για την εβδομάδα 23 με 27 Αυγούστου έφτασε τους 872.823 τηλεθεατές.

Η πρώτη εβδομάδα επιστροφής του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο καθημερινό πρόγραμμα του MEGA ήταν επίσης ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών με ποσοστό 16,5% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη της απογευματινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA για την εβδομάδα 23 με 27 Αυγούστου έφτασε τους 1.169.668 τηλεθεατές ενώ σε επιμέρους ανδρικά κοινά το ποσοστό τηλεθέασης άγγιξε το 27,9%, με την Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζει μεταξύ των αστικών κέντρων και να καταγράφει πρωτιά στην τηλεθέαση με 18,9%.

Η ειδησεογραφική κάλυψη των σημαντικών γεγονότων την εβδομάδα που πέρασε από τα δελτία ειδήσεων του MEGA κέρδισε επίσης το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ κατέγραψε σταθερή άνοδο με τα ποσοστά τηλεθέασης να καταγράφονται στο 10,9% για το κοινό 18-54 και στο 10,2% για το σύνολο του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικά και γυναικεία κοινά, το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του MEGA πέρασε πρώτο στην κατάταξη απέναντι στα δελτία ειδήσεων που προβάλλονται την ίδια ώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk