Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ έρχεται αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες για τη συμπεριφορά του αφού το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες από την πρώην σύντροφό του Όλγα Σαρίποβα κατά τις οποίες ο Γερμανός έχει φερθεί βίαια εις βάρος της ουκ ολίγες φορές.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο όμως οι στιγμές βίας μεταξύ τους δεν έλειψαν. Η Σαρίποβα, που είχε προχωρήσει ξανά σε καταγγελίες τον περασμένο Οκτώβριο, περιέγραψε ένα ακόμη περιστατικό που είχε λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Την περίοδο διεξαγωγής του Laver Cup της Γενέβης το 2019, η πρώην σύντροφος του Γερμανού είχε πάει σε μαγαζί περιποίησης και δέχτηκε μηνύματα από τον Ζβέρεφ σε έξαλλη κατάσταση επειδή δεν τον είχε ειδοποιήσει ότι έλειπε από το δωμάτιο.

Η Ρωσίδα ζήτησε λίγο χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της, ωστόσο όταν επέστρεψε στο δωμάτιο είδε τον Ζβέρεφ να φεύγει με τη δικαιολογία ότι την περίμενε για ώρες και πως ήταν η σειρά της να περιμένει.

«Εγώ είχα λιποθυμικό επεισόδιο και μου έκανε ένεση ινσουλίνης. Όταν επέστρεψε, μου μέτρησε το επίπεδο ζαχάρου και μου φώναζε πως αν πεθάνω στο δωμάτιό του θα του δημιουργήσω πολλά προβλήματα. Μου έλεγε πως είναι το θύμα της σχέσης, πως δεν τον αφήνω να συγκεντρωθεί και όταν του είπα να χωρίσουμε έγινε βίαιος. Με έπιασε από το λαιμό, με έσπρωξε στον τοίχο, και με χτύπησε. «Ελπίζω να πεθάνεις, αλλά όχι στο δωμάτιό μου. Είσαι σκουπίδι, δεν σε χρειάζομαι», μου είπε και έφυγε», ήταν η μαρτυρία της Σαρίποβα με το συγκεκριμένο περιστατικό να βάζει τέλος στη μεταξύ τους σχέση.

Να σημειωθεί πως αυτού του περιστατικού, είχε προηγηθεί ένα παρόμοιο κατά τη διάρκεια του τουρνουά μάστερς της Σανγκάης με τον Σβέρεφ να είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις όποιες καταγγελίες έγιναν εναντίον του.