Περιεργάζομαι το χερούλι της δικής μου αυτή τη φορά τσάντας, «ιδιαίτερο» κομμάτι της φθινοπωρινής κολεξιόν του οίκου Lanvin, όταν ακούω την πρώτη ενημέρωση από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου προσπαθούσε να κάνει τους ανεμβολίαστους να κατανοήσουν ότι πρέπει να εμβολιαστούν. Κοιτάζω γύρω μου τον απίστευτο συνωστισμό. Ο ένας βρίσκεται σχεδόν πάνω στον άλλον. Η κατάσταση όσο πλησιάζει το φθινόπωρο γίνεται και πιο δύσκολη.

Η γοητευτική πάντως Σαμπίνε Γκετί που γιόρτασε τα γενέθλιά της στους Αρκιούς φρόντισε να έχει κοντά της πολύ λίγους ανθρώπους. Την οικογένειά της και τη φίλη της international P.R. manager του οίκου Dior, Ματίλντ Φαβιέρ, λάτρι της Ελλάδας μετά τη μακρά παραμονή της εδώ λόγω της προετοιμασίας του show του ιστορικού brand.

Η κυρία Γκετί έδωσε το «παρών» και στη βάπτιση του γιου του ζεύγους Χανδρή – Γουίαρ στην Πελοπόννησο. Ο Σπύρος Νιάρχος, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στην ιδιόκτητη Σπετσοπούλα, «πέρασε» στις Σπέτσες για βραδινό φαγητό στον always classic «Ταρσανά».

Στη συντροφιά η διεθνής γκαλερίστα Ιζαμπέλ Μπσερ με την οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό. Στην ίδια ταβέρνα και ο γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου Παναγιώτης με τη σύζυγό του Ελλη και το νεαρό ζεύγος Τίμου και Μαργαρίτας Μελισσάρη.

Αισθάνομαι κάτι σαν… ζάλη. Τόσες μα τόσες διεθνείς προσωπικότητες επέλεξαν την Ελλάδα των τρομερών πυρκαγιών και των άλλων μεγάλων προβλημάτων; Ενα από τα πλέον σοβαρά, χαμηλών τόνων πρόσωπα, ο ελληνοεβραϊκής καταγωγής Αλμπερτ Μπουρλά έκανε διακοπές στο σπίτι του στη Χαλκιδική. Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα…