Γκέλα με το καλημέρα για τη Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Παρότι βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ και έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση, η Γιουβέντους… κατάφερε να σπαταλήσει το προβάδισμα της με την Ουντινέζε να επιστρέφει και να «τσιμπάει» έναν βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της Serie A, βάζοντας από νωρίς στα… βαθιά τους «μπιανκονέρι».

Σκόραρε στο 90′ ο Ρονάλντο, έβγαλε φανέλα, ωστόσο το VAR του το πήρε πίσω, με το 2-2 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Ουντινέζε και να γράψει το 1-0 υπέρ της ομάδας του Αλέγκρι.

Με ένα εκπληκτικό «τσίμπημα» ο επιθετικός της Γηραιάς κυρίας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. 20 λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Γιούβε, με τον Κουαδράδο να γράφει στο 23ο λεπτό το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο ματς. Στο 51ο λεπτό η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι και ο Περέιρα το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2. Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι και τελικά το πλήρωσε στα τελευταία λεπτά, μετά από ένα τραγικό λάθος του Σέζνι.

Ο Πολωνός έκανε ντρίμπλες, έχασε εν τέλει την μπάλα και ο Ντεουλοφέου έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το τελικό 2-2.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Νάουτινκ, Μπεκιάο, Σαμίρ (90+3’ Ζεέχελααρ), Μολίνα, Ουντότζι (57’ Λάρσεν), Περέιρα, Αρσλάν (80’ Γιάγιαλο), Πουσέτο (80’ Οκάκα), Γουάλας, Μακεντζό (Ντεουλοφέου).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο (74’ Κιέζα), Μπεντανκούρ (90’ Λοκατέλι), Ράμσεϊ (59’ Κιελίνι), Μοράτα (60’ Ρονάλντο), Μπερναρντέσκι (60’ Κουλουσέβσκι), Ντιμπάλα.