Η Εσθήρ περιεργάζεται την εντυπωσιακή, υψηλής αισθητικής μπομπονιέρα που «έφθασε» σε λίγους εκλεκτούς φίλους από την οικογένεια σύρων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Η οικογένεια, ιδιαίτερα αγαπητή στους Ελληνες,  δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας στον χώρο του shipping και, όπως έχω ξαναγράψει, διοργανώνει δύο μεγάλα γαμήλια πάρτι στο Μόντε Κάρλο, με αφορμή τον γάμο του γιου τους τον Οκτώβριο.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο εκλεκτός έλλην αοιδός που θα κρατήσει συντροφιά στους καλεσμένους στο black tie gathering, λαοφιλής πάντως τραγουδιστής… έπαιρνε δυνάμεις κάνοντας διακοπές, μαζί με την οικογένειά του, σε πολυτελές συγκρότημα στη Χαλκιδική.

Λίγο πιο μακριά, η κατοικία του γνωστού διεθνώς έλληνα επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη (εργάζεται και κατοικεί στην Ελβετία) ήταν «λουσμένη» στο φως. Κάπου κοντά είχε αγκυροβολήσει το σκάφος του.

Κοιτάζω το μαύρο t-shirt της Εσθήρ που γράφει με μεγάλα λευκά γράμματα Versace. Ενα δώρο που της έστειλε η αγαπημένη Ντονατέλα. Το ίδιο απέστειλε και στην top πελάτισσά της Αντονέλα Ροκούζο-Μέσι. Η σύζυγος του υπερδιάσημου Λιονέλ ετοιμάζεται να απολαύσει τη διαμονή της στο Παρίσι, κάνοντας ατελείωτο shopping. Πάντα επιθυμούσε άλλωστε να πάρει ο σύζυγός της την πλατινένια μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.