Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκονται στις φυλακές Τρίπολης μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος τους για βιασμό ή απόπειρες βιασμού. Ως γνωστόν, και οι δύο προέρχονται από το καλλιτεχνικό στερέωμα, ενώ «έπεσαν» από την κορυφή στην οποία βρίσκονταν με «κρότο».

Τώρα, επιδιώκουν να περάσουν τον χρόνο τους στις φυλακές. Όπως είχαν κάνει γνωστό τα «Νέα Σαββατοκύριακο», εδώ και πολλές εβδομάδες ο Δημήτρης Λιγνάδης έστησε θεατρική ομάδα μέσα στις φυλακές για να ανεβάσει παράσταση. Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες.

Ο Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή ήθελε στη συγκεκριμένη ομάδα να συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Άλλωστε, οι δυο τους μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με τον αριθμό 3. Τους χωρίζει μόλις ένα κρεββάτι και περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί. Όμως, ο Φιλιππίδης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους δεν είχαν συνεργαστεί ούτε έξω από τα κάγκελα της φυλακής.

Λιγνάδης – Φιλιππίδης πριν μπουν στη φυλακή

Ποιος άλλος συμμετέχει στη θεατρική ομάδα

Μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα, στην ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχει και ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου. Ο προπονητής ιστιοπλοΐας είναι κατηγορούμενος για τον βιασμό της -τότε- 11χρονης πρωταθλήτριας στην ιστιοπλοΐα. Ο ίδιος προσπαθεί να μη φαίνεται πολύ στις φυλακές, να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ εργάζεται και στα μαγειρεία.

Οι πληροφορίες λένε ότι η θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται θα έχει σχέση με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Τέλος, να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θεατρική ομάδα στις συγκεκριμένες φυλακές.