Η νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι απαραίτητη για τον Ολυμπιακό ώστε να γίνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε αλλαγές στην 11αδα, όπως αναμέναμε.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στον Τόμας Βατσλίκ που θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν στο 4-2-3-1 οι Λαλά, Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Στον άξονα το δίδυμο αποτελείται από τους Εμβιλά και Καμαρά ενώ στο δίλλημα Βαλμπουενά ή Ονιεκούρου ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε υπέρ του έμπειρου Γάλλου. Ο λόγος προφανώς γιατί ο Βαλμπουενά είναι πιο έτοιμος και βεβαίως γνωρίζει καλύτερα τα… κατατόπια στην ομάδα σε σχέση με τον Ονιεκούρου που ναι μεν έχει καλύψει πολύ μεγάλο έδαφος στην προετοιμασία αλλά τον προτιμάει για μπακ-απ λύση.

Ο Βαλμπουενά θα αναλάβει τον ρόλο πίσω από τον επιθετικό αν και η παρουσία και του Αγκιμπού Καμαρά στην 11αδα του δίνει την δυνατότητα να εναλλάσσεται στον χώρο πίσω από τον επιθετικό, τον Ελ Αραμπί εν προκειμένω.

Ο Γιώργος Μασούρας θα πάρει την τελευταία θέση στην 11αδα παίζοντας στο ένα άκρο της επίθεσης με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πάρουν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, να πιέσουν τους Σλοβάκους και να μην τους αφήσουν στιγμή να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς.