Ένα σκορ που θα τον στείλει στην Μπρατισλάβα με τον ρόλο του απόλυτου φαβορί θέλει ο Ολυμπιακός αύριο το βράδυ στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Σλόβαν. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους, ένα 4-2-3-1 το οποίο θα δούμε στο Φάληρο, πλην όμως δεν έχει καταλήξει ακόμα σε όλα τα πρόσωπα που θα δούμε στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως θα πρέπει να περιμένουμε τη σέντρα για να τους δούμε. Ωστόσο τα περισσότερα ερωτηματικά είναι ξεκάθαρα στο μυαλό του.

Ξεκινώντας από τα γκολπόστ, ο Μαρτίνς δεν ήταν ξεκάθαρος το μεσημέρι, αλλά αυτό που άφησε να εννοηθεί είναι πως και αύριο θα δούμε τον Τζολάκη. Ο νεαρός είναι το φαβορί για να ξεκινήσει απέναντι στη Σλόβαν, πλην όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την έκπληξη με τον Βατσλίκ που ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του.

Στην άμυνα οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ θα είναι δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ως παρτενέρ έναν εκ των Σισέ ή Μάρκοβιτς, με τον Σενεγαλέζο να έχει το προβάδισμα.

Ο Εμβιλά θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος, με τον Καμαρά φαβορί για παρτενέρ του, οι Μασούρας (δεξιά) και Αγκιμπού Καμαρά (επιθετικό χαφ) θα βρίσκονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ δίλημμα υπάρχει για Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά. Αν ξεκινήσει ο Νιγηριανός θα πάει στο άλλο άκρο, ενώ αν προτιμηθεί ο Γάλλος τότε θα μεταφερθεί ο Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα για να παίξει ο Βαλμπουενά πίσω από τον σέντερ φορ που θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.