«Γεμάτο» διεθνείς και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται και μέσα από τον Ολυμπιακό φτάνοντας σε συμμετοχές με τις εθνικές τους ομάδες. Όπως συνέβη με τον Ρούμπεν Σεμέδο που μπορεί να μην βρέθηκε στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όμως ο Φερνάντο Σάντος δεν τον ξέχασε. Αντίθετα, ο Σεμέδο βρίσκεται στην προεπιλογή του Σάντος για τα ματς του Σεπτεμβρίου.

Στο τέλος του μήνα θα βγει η τελική λίστα ώστε ο Σεμέδο να γνωρίζει αν θα επιστρέψει τώρα στην Εθνική του. Πρόκειται για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ με την Ιρλανδία στο Φάρο την 1η Σεπτεμβρίου και το Αζερμπαιτζάν στο Μπακού στις 7 του μήνα ενώ ενδιάμεσα θα διεξαχθεί φιλικό με το Κατάρ στο Ντέμπρετσεν.

Ο Αχμέτ Χασάν από την άλλη θα δώσει για άλλη μια φορά το παρών στην εθνική της χώρας του καθώς βρίσκεται στις κλήσεις για τα δύο ματς του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στις 2 του μήνα με την Αγκόλα στο Κάιρο και στις 5 Σεπτεμβρίου στο εκτός έδρας ματς με την Γκαμπόν.