Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα!

Η Superleague έκανε γνωστό πως ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως το πρωτάθλημα οριστικά δεν θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Προς οριστική αναβολή πηγαίνει η πρώτη αγωιστική του ελληνικού πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κάτι που έτσι κι αλλιώς είχε φανεί, αφού οι ομάδες που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη (συν ο ΠΑΟΚ) εξακολουθούν να μην υπογράφουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να το… τινάζουν στον αέρα.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Superleague, ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης για την επόμενη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, με ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης να είναι η υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει πως οδεύουμε πλέον προς οριστική και επίσημη αναβολή της πρώτης αγωνιστικής.

Μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα είναι να τα βρουν οι ομάδες στην αυριανή Γενική Συνέλευση της Λίγκας, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει αδύνατον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.

2. «Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999».

3. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 25/8/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (23/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk