Πυρκαγιές – Συγκλονιστικά βίντεο μέσα από τις φλόγες

«Έχανα τη ζωή μου, έχανα το σπίτι μου τον παράδεισό μου». Όταν η φωτιά μπήκε στο χωρίο οι άντρες έδιωξαν τα γυναικόπαιδα και έμειναν πίσω για να σώσουν τις περιουσίες τους. Βίντεο – ντοκουμέντο από τις φωτιές στην Εύβοια φέρνει στο φως το MEGA

Συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντα έφερε στο φως το MEGA από τις Ροβιές και τις Γούβες στην Εύβοια την ώρα που η πύρινη λαίλαπα έφθανε στα χωριά.

«Θεέ μου σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ. Μη μου μου το κάνεις αυτό».

Η φωτιά καίει τις Γούβες, ο Παμίνος Χρυσαίτης τρέχει για να σωθεί. Δεν ακούγονται σειρήνες, ούτε περιπολικά, μόνο η ανάσα του λαχανιασμένη και μία προσευχή στο Θεό.

«Σε παρακαλώ, μη μου το κάνεις αυτό»

«Όταν έγινε το μεγάλο μπαμ και καιγόντουσαν τα πάντα τα χρειάστηκα και αρχίσαμε και τρέχαμε» τόνισε στο MEGA ο Παμίνος Χρυσαίτης.

Έδιωξαν τα γυναικόπεδα και έμειναν πίσω

Όταν η φωτιά μπήκε στο χωρίο οι άντρες έδιωξαν τα γυναικόπαιδα και έμειναν πίσω για να σώσουν τις περιουσίες τους. Πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή και όταν η φωτιά πλησίασε, έτρεξαν για να σώσουν τους εαυτούς τους.

«Έχανα τη ζωή μου, έχανα το σπίτι μου τον παράδεισό μου» συμπλήρωσε.

Η φωτιά έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της… τα σπίτια στο Καμάρι, στις Γούβες σώθηκαν.

Ο Επαμεινώνδας, ο Παμίνος όπως τον φωνάζουν οι συγχωριανοί του, σήμερα χαμογελάει. Βάζει χρώμα στο γκρίζο.

«Βάφω το σπίτι να το κάνω άσπρο σε αντίθεση με το μαύρο που υπάρχει. Είπα εδώ εσύ κι εγώ… να δούμε ποιος θα κερδίσει… κέρδισα» σημείωσε, προσθέτοντας: «Το έσωσα εγώ… έσβησα το σπίτι μου εγώ».

Ροβιές – Τρέχαμε μέσα στους καπνούς

Οι Ροβιές καίγονται. Εικόνες αποκάλυψης, οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί, ενώ η φωτιά καίει ανενόχλητη. Από τα παράθυρα των σπιτιών βγαίνουν φλόγες.

Οι κάτοικοι τρέχουν για να σωθούν μέσα σε πυκνό μαύρο καπνό.

Κάποιες φορές, όπως θα δείτε στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση… ένα ρίσκο να περάσουν μέσα από τους καπνούς, για να σωθούν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk