Χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και έτοιμος να χτίσει κάτι ιδιαίτερο με την Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Παριζιάνων.

Όσα είπε ο Μέσι στο σάιτ της Παρί: «Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου, στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ό,τι αφορά το σύλλογο ταιριάζει με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου. Γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χτίσουμε κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να ενισχύσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε αυτόν και την οικογένειά του στο Παρίσι. Δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότατο επίπεδο και να κερδίζει τρόπαια. Φυσικά, η φιλοδοξία μας ως σύλλογος είναι να κάνουμε το ίδιο. Η προσθήκη του Λίο στο κορυφαίου επιπέδου ρόστερ μας δίνει συνέχεια σε μία στρατηγική και επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο για το σύλλογο. Με επικεφαλής τον φανταστικό προπονητή και το επιτελείο του, ανυπομονώ η ομάδα να γράψει ιστορία μαζί με τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο».