«Αυτό που επηρέασε το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό μας είναι η είσοδος στο β’ ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο γκολ, ήμασταν κακοί» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς για τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

«Σήμερα έχουμε μάθει ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα, πρέπει να είμαστε πιο καλοί, πιο δραστήριοι, πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε και αξίζει να το πάρουμε, όμως το χάνουμε από δικό μας φταίξιμο» πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Δεν μένει κάτι άλλο απ’ το αντιδράσουμε»

Μιλώντας για τη συνέχεια της χρονιάς και το πώς θα ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού η ομάδα, ο κ. Μαρτίνς σημείωσε πως «θα πρέπει να αντιδράσουμε απ’ τη αυριανή προπόνηση».

«Χάσαμε ένα μεγάλο στόχος μας, έχουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, είμαστε στον Ολυμπιακό που μας παρέχονται όλες οι συνθήκες. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι στις δύσκολες στιγμές οι παίκτες μπορούν να αντιδράσουν» πρόσθεσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για τα παιχνίδια με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε: «Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα, γιατί νομίζουμε τα πράγματα μπορεί να μας χαρίζονται, όμως δεν είναι έτσι. Δεν μένει κάτι άλλο απ’ το αντιδράσουμε να συγκεντρωθούμε και αν δουλέψουμε. Μέσα απ’ τη δουλειά έχουν έρθει οι επιτυχίες μας. Να είμαστε προσγειωμένοι και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε».