Η μεγάλη ώρα που περίμεναν πως και πως οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε καθώς λίγο πριν τις 17:00 ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στο Παρίσι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα.

Ο Αργεντινός που νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/8) έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Παρί, ταξίδεψε το μεσημέρι οικογενειακώς για το Παρίσι όπου τον περίμεναν χιλιάδες οπαδοί της νέας του ομάδας για να τον υποδεχτούν.

Ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα χαιρέτησε μάλιστα το πλήθος φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Ici c’ est Paris», δηλαδή «Εδώ είναι Παρίσι» και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε. Πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσει τα ιατρικά και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή στο τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 35 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα η Παρί λίγο νωρίτερα προανήγγειλε τη μεταγραφή με ένα βίντεο που δεν δείχνει βέβαια τον Μέσι αλλά βάζει στο κλίμα τον κόσμο της ομάδας για όσα θα ακολουθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ιπποτική ενέργεια από τον Νεϊμάρ που του παραχώρησε το νούμερο 10, ο Μέσι δεν δέχθηκε και πιθανότητα θα αγωνίζεται φορώντας το νούμερο 30 στην πλάτη. Αυτό με το οποίο τον γνωρίσαμε στα πρώτα του χρόνια στην Μπαρτσελόνα.