Φωτιές – Εκτενή ρεπορτάζ στα ξένα Μέσα για τις πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα

Οι δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων διεθνών δικτύων βρίσκονται εδώ και μέρες στα πύρινα μέτωπα της Εύβοιας και μεταφέρουν την πρωτοφανή καταστροφή και την αγωνία των κατοίκων που προσπαθούν σώσουν τις περιουσίες τους, ενώ οι πυρκαγιές μαίνονται ανεξέλεγκτες

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα και κυρίως της Εύβοιας οι ξένοι ανταποκριτές. Οι δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων διεθνών δικτύων βρίσκονται εδώ και μέρες στα πύρινα μέτωπα της Εύβοιας και μεταφέρουν την πρωτοφανή καταστροφή και την αγωνία των κατοίκων που προσπαθούν σώσουν τις περιουσίες τους, ενώ οι πυρκαγιές μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Για έβδομη μέρα οι ανταποκριτές του BBC παραμένουν στην Εύβοια καταγράφοντας την πρωτοφανή καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα που εξακολουθεί να είναι εκτός ελέγχου.

Το ερώτημα που εξακολουθεί να μένει αναπάντητο είναι γιατί μετά από μία εβδομάδα οι πυρκαγιές δεν μπορούν να οριοθετηθούν.

Το CNN μίλησε με τη Μίνα, μία έγκυο γυναίκα που εγκατέλειψε το σπίτι της φεύγοντας με το ferry boat.

Η δημοσιογράφος του γαλλικού BFM παρακολουθεί από κοντά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk