Φωτιά στην Εύβοια – Ξεφεύγει η κατάσταση σε Αβγαριά και Γερακιού – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Για έβδομη συνεχή ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη βόρεια Εύβοια, με πολλά χωριά να βρίσκονται σε πύρινο κλοιό και τις αναζωπυρώσεις σε πολλαπλά μέτωπα να είναι συνεχείς. Εκτός από τον αγώνα που δίνουν κάτοικοι και δυνάμεις πυρόσβεσης ούτως ώστε να σταματήσουν τη φωτιά έξω από το Αρτεμίσιο, το πύρινο μέτωπο που έχει […]

Για έβδομη συνεχή ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη βόρεια Εύβοια, με πολλά χωριά να βρίσκονται σε πύρινο κλοιό και τις αναζωπυρώσεις σε πολλαπλά μέτωπα να είναι συνεχείς.

Εκτός από τον αγώνα που δίνουν κάτοικοι και δυνάμεις πυρόσβεσης ούτως ώστε να σταματήσουν τη φωτιά έξω από το Αρτεμίσιο, το πύρινο μέτωπο που έχει πάρει και πάλι διαστάσεις και προκαλεί προβληματισμό είναι από Γαλατσώνα προς Αβγαριά.

Επίσης, ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση και στο χωριό Γερακιού.

Δυνατοί άνεμοι

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, ενώ ο πυκνός καπνός δυσκολεύει το έργο των εναέριων μέσων σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Όπως μεταδίδει το MEGA, η κατάσταση στο σημείο φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου. Στο σημείο μάλιστα επικρατούν δυνατοί οι άνεμοι τα τελευταία λεπτά.

Στην ξεσπούν συνέχεια νέες εστίες φωτιάς, με τους πυροσβέστες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να αναγκάζονται να υποχωρήσουν καθώς δεν υπάρχει ικανή ποσότητα νερού.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk