Τηλεφωνικές επικοινωνίες με ομολόγους του είχε ο Νίκος Δένδιας όπου του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην μάχη που δίνει η χώρα μας με τις πυρκαγιές, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας εξέφρασε την ετοιμότητα της χώρα του να παράσχει βοήθεια στην Ελλάδα.

Ο κ. Δένδιας είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, τον υπουργό Εξωτερικών της Κροατίας ενώ συναντήθηκε και με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα.

«Σε συνέχεια της προ μηνός επίσκεψής του σε Κίεβο & Οδησσό, ο ΥΠΕΞ  Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ουκρανίας S. Shutenko – Στο επίκεντρο οι προοπτικές ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων, οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο και  Μ.Θάλασσα. Ο Πρέσβης εξέφρασε την αλληλεγγύη της Ουκρανίας για τις πυρκαγιές» γνωστοποιείται από το υπουργείο Εξωτερικών

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας επικοινώνησε σήμερα με το Νίκο Δένδια για να εκφράσει την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και την ετοιμότητα της Κροατίας να παράσχει βοήθεια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές και την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία.