Αντίστροφα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Λουντογκόρετς (3/8, 22:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τους Βούλγαρους, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο ματς με την Λουντογκόρετς οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Γ. Καραϊσκάκης.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τους Βούλγαρους αναμένεται περισσότερος κόσμος, συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Νέφτσι Μπακού.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς συνεχίζεται και όσοι οπαδοί των Πειραιωτών θέλουν να δουν από κοντά τη μάχη με τους Βούλγαρους μπορούν να αγοράσουν τα «μαγικά χαρτάκια» είτε μέσω ίντερνετ, είτε μέσω των εκδοτηρίων του φαληρικού γηπέδου. Η διάθεσή τους θα γίνεται έως τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (3/8), ενώ όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση τους συνεχίζεται καθημερινά.

Την Τρίτη τα εκδοτήρια για τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Όσο περνούν οι ημέρες παραλαμβάνονται και ενεργοποιούνται τα εισιτήρια διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού, που αποκτούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που προβλέπονται για την έκδοση τους (είτε πλήρους εμβολιασμού, με την παρέλευση των 14 ημερών από τη 2η δόση, είτε νόσησης).

​Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα την αγαπημένη του ομάδα, με την προσέλευση στο «Γ. Καραϊσκάκης» να αυξάνεται καθημερινά, παρά τον καύσωνα.