Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ για πάντα στη Λίβερπουλ.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση συμβολαίου που του πρότειναν οι Reds και θα παραμείνει κάτοικος Άνφιλντ μέχρι το 2025.

Ο διεθνής Άγγλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί μια μέρα με την ανδρική ομάδα της Λίβερπουλ.

Μπορεί να καυχιέται πως το έχει πετύχει και με το παραπάνω, καθώς αποτελεί μόλις στα 22 του βασικό στέλεχος του συλλόγου από το Μερσεϊσάιντ.

Από το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και από τότε η καριέρα του στο πλάι του Γιούργκεν Κλοπ έχει εκτοξευτεί.

Έχει λάβει μέρος σε 179 αγώνες με τη Λίβερπουλ, με απολογισμό 10 γκολ και 44 ασίστ.

Ωστόσο, έχει καταφέρει να συνδυάσει την παρουσία του και με ομαδικούς τίτλους, με την κατάκτηση του Champions League και της Premier League να ξεχωρίζουν.

Στο πρόσωπο του Ρόμπερτσον έχει βρει το διόσκουρό του στα αριστερά της άμυνας, με τους δυο τους να συνθέτουν το καλύτερο δίδυμο του κόσμου στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η υπογραφή νέου συμβολαίου δεν ήταν δύσκολη απόφαση για τον Άλεξαντερ-Άρνολντ, ο οποίος δεν έβρισκε κανένα λόγο να αποχωρήσει από το σύλλογο στον οποίον ξεκίνησε την καριέρα του και με τον οποίον έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση.