Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στη Νέφτσι Μπακού, ξεπέρασε το εμπόδιο των Αζέρων και προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς.

Το πρώτο παιχνίδι με τη βουλγάρικη ομάδα θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (3/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στην έδρα της Λουντογκόρετς, μια εβδομάδα αργότερα (10/8, 21:00). Η αντίστροφη μέτρηση για τις μάχες με την ομάδα της γειτονικής χώρας έχει αρχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το βράδυ οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν στην UEFA τη λίστα για τους αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου.

Στη λίστα που θα καταθέσουν οι Πειραιώτες στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα μπορούν να κάνουν έως δύο αλλαγές, μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού. Ητοι μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (2/8). Η «ερυθρόλευκη» λίστα ξαναφτιάχνεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και στερήθηκε τις υπηρεσίες πολλών βασικών ποδοσφαιριστών.

Υπενθυμίζουμε ότι στον επαναληπτικό με την Νέφτσι στο Μπακού οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με 11 απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός για διαφορετικούς λόγους είχαν τεθεί οι Κρίστινσον, Ανδρούτσος Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπου Καμαρά, Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Τικίνιο, Φορτούνης και Ντρέγκερ.

Ο μοναδικός που επιστρέφει σίγουρα είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε πάρει κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι με την Νέφτσι και είχε χάσει τον επαναληπτικό στο Μπακού. Ο Αφρικανός μέσος, που είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ στο πρώτο ματς με τους Αζέρους, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα της ομάδας του, θα βάλει κάτω τα δεδομένα και θα αποφασίσει ποιοι θα συμπεριληφθούν στη λίστα που θα σταλεί στην UEFA για τα δύο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς.