Η Μykonos πιστεύω ότι, αν δεν υπάρξει και πάλι κάτι το απρόβλεπτο, θα μπορέσει σε έναν μεγάλο βαθμό μέσα στον Αύγουστο να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Ο μεγαλοεφοπλιστής μεγαλογαιοκτήμων Ντίντη Ευπαλίδης, ανεβασμένος στο upper deck της θαλαμηγού «Blue Lion», ατενίζει τα τιρκουάζ νερά.

Ο φίλος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι κοντά. Το Νησί των Ανέμων κερδίζει την «κούρσα» προς το παρόν από την Ιμπιζα, τη Μπαρμπέγια και το St Tropez. Ο κ. Ευπαλίδης παρακολουθεί τα «δαχτυλίδια» που σχηματίζει ο καπνός του πούρου του. Το super model Τίτι Βανίλι με ένα ροζ αποκαλυπτικό μπικίνι του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου D-Squared αφήνεται στα χάδια του ήλιου.

Οι καναδικής καταγωγής designers άνοιξαν μετά την exclusive boutique τους το πρώτο τους εστιατόριο στη Μύκονο. Πρόκειται για το «Ceresio 7» (το «μεγάλο» του αδελφάκι βρίσκεται ως γνωστόν στο Μιλάνο).

Οι ελληνολάτρες D-Squared άνοιξαν το resto στο κέντρο του νησιού σε συνεργασία με τους γνωστούς (με τις διεθνείς συνεργασίες) κοσμηματοπώλες Γιάννη και Γρηγόρη Γκόφα. Το super model Τίτι Βανίλι άπλωσε το λεπτό, ηλιοκαμένο του χέρι κάτω από τις καυτές, ολόχρυσες αχτίδες του ήλιου. Οι δείκτες στο καντράν του υπέρκομψου ρολογιού HUBLOT έδειχναν δύο το μεσημέρι.

Ο ήλιος είχε ανέβει πολύ-πολύ ψηλά.

Ηταν μήπως αυτός που έλιωσε τα κέρινα φτερά του Ικάρου; Τα αστραφτερά φτερά καταστρέφονται όταν έχεις μια νεοπλουτίστικη διάθεση και έπαρση ότι υπερέχεις σε εμφάνιση, στυλ και γεμάτο Gucci πορτοφόλι από τις άλλες πλατινομαλλούσες Mykonian girls…