Η Μαρία Σάκκαρη έγινε σήμερα 26 ετών και τα μέλη της ελληνικής αποστολής φρόντισαν να τις κάνουν ένα πάρτι-έκπληξη για να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την Ελληνίδα αθλήτρια.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο, Μιχάλη Φυσεντζίδη και στον υπαρχηγό, Ιάκωβο Φιλιππούση. Η Σάκκαρη φυσικά και δεν γνώριζε για τις προθέσεις των δύο ανθρώπων και το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο αρχηγείο της Ελλάδας με πρόφαση ένα «σημαντικό θέμα».

Εκεί αποκαλύφθηκε η έκπληξη, με την Ελληνίδα να εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή της. Στο «κόλπο» ήταν και η Άννα Κορακάκη, η οποία μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με την Σάκκαρη στο Ολυμπιακό χωριό.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μπορεί να βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά φρόντισε να της ευχηθεί μέσω βίντεο.

Η Σάκκαρη τους ευχαρίστησε για την έκπληξη και ανέφερε: «Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα».