Ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/7) στον Ρέντη, με τον ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει το «παρών» στις «ερυθρόλευκες» αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός παρουσία του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εύχεται τα καλύτερα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια έδωσε το «παρών» στον αγιασμό, με τον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες του να ξεκινούν τη νέα σεζόν με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2021-2022 την προηγούμενη Τετάρτη με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και επικράτησαν με 1-0. Την επόμενη εβδομάδα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν για τον επαναληπτικό με την Νέφτσι, που θα πραγματοποιηθεί στις 28/7, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και θα πάει στο Αζερμπαϊτζάν για να σφραγίσει την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.