Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς παρά την τραγική απώλειά της, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή μία ψύχραιμη στάση αναφορικά με την οικογένεια του 30χρονου καθ΄ομολογίαν δολοφόνου.

Η ίδια θα δώσει μάχη για να αποδοθεί δικαιοσύνη στα δικαστήρια και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης. Την ίδια στιγμή έχει αναφέρει για την οικογένεια του δράστη και συγκεκριμένα για τη μητέρα του: «και εκείνη μάνα είναι, δεν ήθελε το παιδί της να φτάσει σε αυτό το σημείο, είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο».

Η οικογένεια του 30χρονου μέσω του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη για το έγκλημα στη Φολέγανδρο, έχει εκφράσει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς και έχει ζητήσει να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, καθώς «η αλήθεια θα είναι λυτρωτική και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές».

Η αδερφή του 30χρονου, όπως αναφέρει το protothema.gr, επικοινώνησε με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στο δράμα που περνάει όλη η οικογένεια της 26χρονης κοπέλας.

Από την πλευρά της η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επισήμανε πως στο δικαστήριο θα είναι αντίπαλοι επιθυμώντας την καταδίκη του αδερφού της.