Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από πάρτι σε νυχτερινά μαγαζιά και βίλες όπου δεν τηρείται κανένα απολύτως μέτρο. Οι θαμώνες χορεύουν όρθιοι παρά την απαγόρευση. Προφανώς και δεν τηρούν αποστάσεις, ούτε φορούν μάσκες προστασίας, παρά τον συνωστισμό. Εικόνες σαν και αυτές οδήγησαν στο κλείσιμο της Μυκόνου, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της χώρας.

Την ώρα που το νησί των ανέμων «βράζει» από τον κοροναϊό, με πάρτι σε βίλες και νυχτερινά μαγαζιά να αναδεικνύονται σε εστίες υπερμετάδοσης, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το MEGA, κάποιοι εξακολουθούν να «παρτάρουν» απτόητοι σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες, όχι καθήμενοι – όπως ορίζει η νέα ΚΥΑ – αλλά όρθιοι ο ένας δίπλα στον άλλον, με το ποτό τους στο χέρι χορεύουν και τραγουδούν!

Και οι διοργανωτές παράνομων πάρτι σε βίλες στη Μύκονο φαίνεται να μην βάζουν μυαλό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, δεκάδες άτομα δίπλα στην πισίνα της πολυτελούς βίλας διασκεδάζουν με άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Οι μάσκες είναι ανύπαρκτες.

Χτυπούν οι… καμπάνες στην Πάρο

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Πάρο. Ακόμη ένα νησί που φλερτάρει με τοπικό lockdown καθώς την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Κάτι που, όπως φαίνεται, δεν πτοεί πολλούς πελάτες.

Χωρίς αποστάσεις και μάσκες, παρέες φίλων όρθιοι γύρω από τα τραπέζια τους τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους ο ένας δίπλα στον άλλον. Σηκώνουν τα χέρια ψηλά και χορεύουν όλοι μαζί.

Άλλοι χτυπούν με μανία και ρυθμό τις καμπάνες, αγνοώντας τα καμπανάκια των ειδικών για αποστάσεις και αποφυγή συνωστισμού. Και άλλοι βγάζουν βίντεο, και τα «ανεβάζουν» στα social media για να δείξουν την ανεμελιά της διασκέδασής τους, και μάλιστα σε κλειστούς χώρους.

Χορός και τραγούδι και στην Αττική

Μπορεί η Αττική να «οδηγεί» την νέα έξαρση μολύνσεων δίνοντας καθημερινά τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ωστόσο το αδιαχώρητο επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας με γνωστούς ράπερ, με τους θαμώνες να συνωστίζονται και να διασκεδάζουν κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο.