Ο Μίλτος Τεντόγλου, που εφέτος έχει την καλύτερη επίδοση στο άλμα εις μήκος στον κόσμο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης που επαναφέρει την ποδηλασία στο επίκεντρο, οι δύο γοργόνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, οι οποίες προκρίνονται για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η ξιφομάχος Δώρα Γκουντούρα που το 2019 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, η νεαρή ιστιοπλόος Κατερίνα Δίβαρη η οποία στα 21 της χρόνια κέρδισε την πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Αννέτα Κυρίδου, το χρυσό κορίτσι της κωπηλασίας, είναι έξι από τους 83 αθλητές της ελληνικής αποστολής για το Τόκιο.

Στο ΒΗΜΑgazino – Special Issue Ολυμπιακοί Αγώνες που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», οι έλληνες αθλητές φωτογραφίζονται λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης διοργάνωση και η Ερη Βαρδάκη και ο Γιώργος Νάστος συνομιλούν μαζί τους για τις προσδοκίες τους, τα όνειρά τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ο όπως λέει σχετικά ο Μίλτος Τεντόγλου: «Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχουν φαβορί. Οσον αφορά τώρα στις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί επάνω στο πρόσωπό μου για ένα χρυσό μετάλλιο, εντάξει, υπάρχει πίεση. Αλλά είναι πίεση που δεν μου την προκαλεί ο κόσμος. Είναι πίεση που πηγάζει από μέσα μου. Ξέρω ότι είμαι ανάμεσα στους καλύτερους και ότι μπορώ να το κάνω».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»