Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε ο φίλος της κοπέλας σε κατάσταση σοκ.

Όταν οι Αρχές κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον οδηγήσουν στο τμήμα μίλησε για «κακιά στιγμή», ωστόσο οι συνθήκες του θανάτου της κοπέλας παραμένουν αδιευκρίνιστες και η πλήρης εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Από την πλευρά του ο χαροκαμένος πατέρας της Γαρυφαλλιάς βλέπει στον πρόσωπο του 30χρονου τον δολοφόνο του παιδιού του.

«Πιστεύω ότι την σκότωσε»

Πεπεισμένος ότι ο 30χρονος είναι ο δολοφόνος της κόρης του είναι ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο οποίος στο άκουσμα του εντοπισμού του 30χρονου από την αστυνομία και το λιμενικό μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως «πιστεύω ότι το σκότωσε το παιδί μου».

Στην αρχή αντιστάθηκε

Την ώρα της σύλληψης και τις αντιδράσεις του 30χρονου περιέγραψε η δήμαρχος του νησιού, Ευθαλία Παπαδοπούλου, η οποία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο όπου και συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης από τους άντρες του λιμενικού.

«Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε και αναγνώρισε τον φίλο της 26χρονης να κάθεται στο σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και να είναι κρυμμένος και φοβισμένος. Τότε η κοπέλα χωρίς να χάσει χρόνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον βλέπει τον άντρα που αγνοείται από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Γαρυφαλλιά.»

» Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους άντρες του λιμενικούκαι φτάσαμε στο σημείο. Αυτός από την αρχή αντιστάθηκε, δεν ήθελε να παραδοθεί, πετούσε πέτρες στους άντρες του λιμενικού αλλά κατάφεραν να τον συλλάβουν», λέει στο protothema.gr η δήμαρχος της Φολεγάνδρου.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος, οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες 24 ώρες, βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το άδειο αυτοκίνητό τους.

Εμφανώς ταραγμένος και σε σύγχυση ο 30χρονος φέρεται να έλεγε ακατάληπτα πράγματα στους άντρες του Λιμενικού. Τις Αρχές προβληματίζει πάντως το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα».