Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ, σχετικά με την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο στόπερ να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι μετά την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε, βγήκαν στην αγορά για κεντρικό αμυντικό, με τον Βράνιες να αποτελεί προτεραιότητα και όπως όλα δείχνουν, μετά από έναν χρόνο επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η Ένωση είχε συνεχείς επαφές τις τελευταίες ώρες με την πλευρά του παίκτη και συμφώνησε για κλειστό τριετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα  από το μεσημέρι για να ολοκληρώσει το deal με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βράνιες έχει προς το παρόν συμβόλαιο με την Άντερλεχτ για ακόμη έναν χρόνο, αλλά εδώ και μέρες, ο Βόσνιος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα με τη βελγική ομάδα για να αποδεσμευτεί. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει άμεσα, με τον Βράνιες να επιστρέφει άμεσα, ενώ το τελικό «ΟΚ» το έχει δώσει και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.