Τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Σαρλερουά στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να παρουσιάζουν φανερά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το φιλικό επί της PSV.

Το σκορ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκουν άνοιξε ο Νέλσον Ολιβέιρα στο 47′ σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ το τελικό 2-0 πέτυχε ο Μουργκ με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία μετά το 5ο λεπτό της αναμέτρηση, προσπαθώντας κυρίως από τα άκρα να διασπάσει την άμυνα της Σαρλερουά, χωρίς όμως να δημιουργήσει προβλήματα. Από το 20′ και έπειτα οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν ορισμένες φορές την εστία του Κόφι, με τα σουτ των Βιεϊρίνια, Βαρέλα, αλλά και ένα επικίνδυνο γύρισμα του Σφιντέρσκι. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο 45λεπτο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε άλλες δύο φάσεις, οι οποίες όμως είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, περνώντας άουτ με το 0-0 να παραμένει.

Στο β’ μέρος, ο Λουτσέσκου άλλαξε όλη την 11αδα ώστε να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του και πέτυχε… διάνα. Μόλις στο 47′ ο Μουργκ εκτέλεσε κόρνερ και ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τα ασπρόμαυρα. Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ, δημιουργώντας μερικές καλές φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Σαρλερουά ανέβασε ρυθμούς μετά το 70′ προσπαθώντας να πιέσει και κάνει παιχνίδι, όμως σε μία φάση του Ριμπέιρο, ο Ζίβκοβιτς έδειξε καλά αντανακλαστικά. Τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρήκε γκολ, με τον Μουργκ να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 2-0.